Zet jij deze naakte vrouw op de foto?

door | oktober 8, 2013

Zet jij deze naakte vrouw op de foto?

Wie zet deze naakte vrouw op de foto? Ja ik weet het is misschien een beetje een raar verzoek. Maar het lijkt me geil om een soort foto sessie te houden samen. Waarin je me aanmoedigt om toch steeds meer uit te trekken en ik toch wel een beetje het verlegen meisje speel. Leuker is het niet toch. De fotograaf die stiekem steeds opgewonden word en de vrouw die steeds naakter en naakter word. Krijg je zelf ook al een beetje kriebeltjes bij het idee? Bij elke paar foto`s gaat er steeds meer en meer uit. Tot ik helemaal de naakte vrouw ben die je op de foto zet. Ik vraag me dan af hoe lang je je eigen nog zou kunnen bedwingen? Ik stop een vinger in me kutje en wilt dat je me fotografeert. Ik zie wat groeien in je broek en hoe lang duurt het voordat je bij me bent en me neemt. Terwijl het fototoestel zelf foto`s blijft maken hihi. Het lijkt me zo een onwijs geweldig idee. Je slaat meerdere vliegen in een klap. En we hebben wat hele mooie foto`s die jij als je er discreet mee om gaat ook wel mag hebben en we gaan heerlijk genieten van elkaar.

We hebben al lekker de spanning opgebouwd doordat ik me steeds meer uitkleedde tot de naakte vrouw op de foto en als we dan eenmaal beginnen zal ik al zo nat als boter zijn. Waarvan ik hoopt dat jij me natuurlijk heel geil helemaal droog likt. Je sperma wil ik mijn kutje voelen en dat komt allemaal op de gevoelige plaat te staan. Een mooie herinnering aan een leuke en mooie dag denk je ook niet. Je hoort het hoe meer ik praat hoe geiler ik word dus ik ga er zo maar een einde aan breien want er moet natuurlijk ook nog wat aan de verbeelding over blijven. Ik hoop dat de man die mij uit kiest hiervoor ook een beetje een mooie fototoestel hebt voor mooie kwaliteit foto`s. En verder zien we wel hoe het lekker loopt. Tot snel. Kusjes ikke.