Sexbondage voor fetish en bdsm liefhebbers

door | oktober 30, 2013

Sexbondage voor fetish en bdsm liefhebbers

Sexbondage voor fetish en bdsm liefhebbers! Hou jij van sexbondage maar heb je niemand om dit mee te doen? Spreek met me af voor bondage sex!

Hoi mijn naam is Hilda en ik ben 24 jaar en ik woon in Amsterdam en ik ben op zoek naar een man die van sexbondage, fetish en bdsm houdt en met mij zou willen afspreken voor regelmatige bondagesex. Ik zoek een man tussen de 25 en 40 jaar die wel al veel ervaring heeft met bondage en weet wat nee is wanneer ik nee zeg. Naast bondage hou ik ook ontzettend van Anaal, Standje 69, Sex, Tongzoenen enzo dus dat kunnen we ook nog wel doen als we klaar zijn met de sexbondage. Ik heb veel tijd dus we kunnen lekker lang met elkaar aan de gang gaan als je dat zou willen. Mocht je interesse hebben dan kan je mij een berichtje sturen zodat we eens kunnen afspreken bij mij in Amsterdam of elders in Nederland. Ik heb vele attributen dus die kunnen we ook gebruiken als je dat geil vind, ik in ieder geval wel en ik hoop jij ook!