Ik heb een eigen bdsm studio

door | oktober 8, 2013

Ik heb een eigen bdsm studio

Ik heb een eigen bdsm studio en durf te stellen dat ik genoeg ervaring heb om slaafjes flink aan te pakken. Ook de hoeveelheid geile attributen en accessoires in mijn studio is zonder meer toereikend. Graag laat ik mijn slaafjes voelen hoe het is om mij te aanbidden en opdrachten voor me uit te voeren. Vernedering is me niet onbekend. Als het moet sla ik mijn slaafjes in het gezicht, doe aan oorvijgen en spuug om mijn dominantie te benadrukken. Ik heb een uitgebreide collectie strap-on dildo’s en daarmee glijd ik graag in de kontgaatjes van mijn onderdanige slaafjes. Na gebruik wordt alles uiteraard gedesinfecteerd en gesteriliseerd, maak je geen zorgen. Momenteel zoek ik een slaafje dat me heel lang onderdanig zou willen likken, terwijl hij is vastgebonden met zijn armen op zijn rug, wat een ongemakkelijke positie betekent. Tijdens het likken wil ik af en toe mijn plas laten lopen, zodat je meteen kennis kunt maken met de smaak van mijn urine. Mocht je mijn sappen niet snel genoeg oplikken, dan zal me niets anders resteren dan je af te ranselen aan de andere kant van mijn bdsm studio. Hiervoor heb ik o.a. een grote hoeveelheid zweepjes. Opnieuw bind ik je dan vast of zal je immobiliseren in een schavot, waarbij je alleen maar de pijn kunt ondergaan, want tegenstribbelen zal je op geen enkele manier nog helpen. Ik verwacht dat mijn voeten verder regelmatig zullen worden gelikt en dat je je ook laat aanlijnen als een hondje, als ik daar om vraag. Iedere vorm van non-discipline en ongehoorzaamheid is voor mij een trigger om je keihard aan te pakken. Ook als je me verveelt en niet op een creatieve manier je meesteres aan haar genot laat komen, dan kan er straf volgen. Laat ik duidelijk zijn: op ieder moment verlang ik dat je er voor 100% voor mij en mijn genot bent. Niets wat afwijkt zal door mij worden getolereerd, zo simpel is het. Verder lijkt het me vanzelfsprekend dat je me met ‘u’ aanspreekt op ieder moment. Welkom in mijn bdsm studio, geil nietig slaafje van me!