Ik ben verzot op sm en kinky sex

door | oktober 8, 2013

Ik ben verzot op sm en kinky sex

Help ik ben op zoek naar een onderdanige man. Ik ben namelijk verzot op sm en kinky sex. Ik ben er al redelijk ervaren in maar ik ben me laatste onderdanige man kwijt geraakt. Slaafje wil ik het nou ook weer niet noemen maar onderdanig. Dat klinkt veel meer kinky en leuker. En als het bevalt ben ik zeker ook bereid om de rollen een keer om te draaien dat ik jouw onderdanige sletje zal zijn. Ik hou van pijn. Het klinkt stom maar het is zo en daarom dus ook kinky sex. Ik heb geen hele kelder maar heb toch wel een la vol leuke en spannende speeltjes. De man moet wel bereid zijn ver te gaan tot een grens natuurlijk. Maar wat voor mij wel een must moet zijn eigenlijk is dat de man bereid is om ook in zijn kontje te ontvangen. Nee niet schrikken want ik beloof jouw als je het me laat doen ik heel voorzichtig zal zijn als je er nog geen ervaring mee hebt maar wel een ervaring rijker ga laten hebben. Je zal zien hoeveel je kan genieten. Het is echte kinky sex zal ik je vertellen. Verder heb ik een heerlijk zweepje waarmee ik je kontje lekker rood wil maken. Geen blijvende schade dat niet. En heb je al een keer geƫxperimenteerd met kaarsvet? Oh dat is ook zo geil.

Die pijn en opwinding maken je alleen maar nog geiler ik meen het echt. Misschien heb je er ervaring mee en misschien niet. Zo niet wees niet bang want het zal echt een super ervaring worden. En we spreken ook zeker een stop woord af voor als het niet meer gaat of iets anders. Ik ben een vrouw die respect heeft voor der onderdanige en ik zal je niet vernederen. Ik wil gewoon echt heel graag kinky sex. Ik hoop na het lezen van dit dat ik je helemaal heb kunnen overtuigen om het avontuur met mij aan te gaan. De speel la staat al open wachtende op een nieuwe onderdanige. Ik ben echt verzot op sm en kinky sex. Zweepslaagjes.