BDSM Contact in Drenthe gezocht

door | oktober 31, 2013

BDSM Contact in Drenthe gezocht

BDSM Contact in Drenthe gezocht! Woon jij in de buurt van Drenthe en zoek je BDSM contact dan zoek ik jou! Neem contact met mij op!

Hello heren, ik ben Irida en ik woon in Drenthe en zoek een man die met mij wilt afspreken voor BDSM contact! Lijkt het jou wat om met mij af te spreken voor een lekkere BDSM sessie dan kun je gratis contact met mij opnemen en wie weet hebben wij al snel BDSM contact. Sex in de buurt ben ik altijd voor te vinden, met de vele extra’s die erbij komen natuurlijk. Ik hou van Anaal, Facial, Kontlikken, Orale Sex, Sex, Rollen spel, SM onderdanig en nog meer. Ik heb een slank postuur met vrij grote borsten waar je ook van alles mee mag doen ( ook bondage ) als je wilt. Ik hoop snel reactie te krijgen want ik zit nou al een jaar zonder en dit begint me nou toch wel te vervelen! Ik heb een kamertje omgebouwd tot BDSM ruimte ( mijn geheimpje ) en daar kunnen we lekker losgaan als je naar mij toe komt! Zoek nu BDSM contact met mij en spreek af, wanneer ik iemand heb zal ik deze advertentie verwijderen dus raad ik je aan snel te reageren! Ik zoek een man die lief is en leeftijd maakt mij niet zo heel veel uit.